DIENSTEN

Welkom bij Hart Steen Stucadoorsbedrijf Amsterdam.

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor uw stucadoors en schilderen werkzaamheden? Dan bent u bij Hart Steen Stucadoorsbedrijf aan het juiste adres.

Hart Steen Stucadoorsbedrijf verzorgt hoogwaardig en professioneel vakwerk. Op basis van uitgebreide en heldere offertes wordt altijd de beste kwaliteit geleverd. Voor het stucwerk wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen en producten.

Wilt u een mooie kast of misschien wel een grote verbouwing? Dan bent u hier aan het juiste adres! Voor zowel de grote als kleine klussen, binnen als buitenhuis kunt u bij mij terecht.

De werkzaamheden variëren van groot tot klein hierbij moet u denken aan een complete verbouwingen, tot en met een nieuwe badkamer. De werkzaamheden voeren wij uit voor zowel particulieren als bedrijven. Het is mogelijk dat er voor bepaalde projecten een vergunning of meldplicht vereist is. Denkt u bijvoorbeeld aan een aanbouw. Indien nodig, kan ik deze voor u aanvragen.

Door mijn jarenlange ervaring lever ik mijn werkzaamheden met kwaliteit en zorg bij u af. Voordat we aan een klus beginnen, spreken we eerst alles goed met de u door. Zo weet u waar u aan toe bent. Ik kan u daarbij passend advies geven en bij u langs komen voor een vrijblijvende offerte.

In de categorie diensten kunt u informatie en foto’s vinden van diverse klussen. Wilt u meer informatie hebben m.b.t. onze diensten dan kunt u altijd contact opnemen. U kunt ons ook e-mailen en uw nummer achter laten, dan bellen wij u z.s.m. terug!