WANDAFWERKING

Wij leveren de volgende wandafwerkingen:

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunstharsgebonden product voor muren en wanden. Door de mate van hardheid zijn beschadigingen vrijwel nihil. Spachtelputz is aan te brengen in verschillende diktes en is verkrijgbaar in een binnen- en buiten kwaliteit. Spachtelputz kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur.
Sierpleisters zijn goed te reinigen en kunnen eventueel worden overschilderd met Latex.

Sausklaar, ofwel glad pleisterwerk

De wand is na afloop geschikt om te sauzen of schilderen. Waar sierpleister feitelijk al klaar is, zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk heeft in de huidige trend een chique uitstraling en vindt in zowel moderne als klassieke interieurs zijn weg. Glad pleisterwerk is ook goed te combineren met bijvoorbeeld lijstwerk, een dergelijke wand kan in alle kleuren worden gesausd.

Behangklaar pleisterwerk

De wand is na afloop geschikt om te behangen of sierpleister op aan te brengen. Behangklaar wil zeggen dat de wand klaar is om voorbereidende werkzaamheden voor het behangen te kunnen uitvoeren. Ook is dit de gradatie die gehaald wordt om een sierpleister op de wand aan te kunnen brengen. Een wand die behangklaar is gemaakt is onvoldoende vlak om te kunnen sausen.